top of page
EkeDuinZWKL9309EkeSaloméPhotography.jpg

Wind door m’n haar, zand tussen m’n tenen en de deinende melodie van de zee op de achtergrond. Geritsel onder m’n voeten, de zoete geur van het mos en wiegende sparrentoppen. Bloemen in m’n haar en modder op m’n knieën, ren ik door de velden.

Kunst is wat mij betreft de mooiste manier om het leven te vieren en vast te leggen. Met hart en ziel geniet ik van de natuur. Dit is mijn grootste inspiratiebron. Alle kleuren, klanken en texturen die in de natuur te vinden zijn, komen terug in mijn fotografie, mijn gedichten, mijn muziek en alle dingen die ik maak.

 

Het blijven zoeken en vastleggen van de relatie tussen mens en natuur en het blijven dromen, is de essentie van mijn werk.

In de zomer van 2014 ben ik afgestudeerd aan Codarts Conservatorium te Rotterdam, met afstudeerrichting Muziektheater. De Muziektheateracademie richt zich op een breed terrein van podiumkunsten, zoals modern muziektheater en musical. Mijn hart heeft altijd bij musical gelegen. De afgelopen jaren heb ik aan een aantal mooie projecten en voorstellingen mee mogen doen.

Ik houd van creëren en ik ben ervan overtuigd dat iedereen scheppingskracht heeft. Vanuit mijn verbeelding en droomwereld zing, fotografeer en schrijf ik. Van maken word ik gelukkig en hoop daarmee mijn steentje bij te kunnen dragen aan de wereld.

Eke Salomé Photography Hattem
Eke Salomé Photography Hattem
Eke Salomé Photography Hattem
EkeBoomstammenKLEIN_MG_4373-bewerkt.jpg
Vlielandzomer2019KleinEkeSaloméPhotography-19.jpg

ik spreek de taal van de bloemen,
       versta het gefluister van de wind

Ben je, na het rond kijken op mijn website, nieuwsgierig geworden?

Twijfel dan niet & vul onderstaand contactformulier in. Je kunt me ook mailen naar info@ekesalome.com. Ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op!

Contact

Bedankt voor het invullen! Ik neem z.s.m. contact op!

bottom of page